Джино Бианкалана най-накрая изплю камъчето

Гласувайте за статията

Брадърът бе категоричен по темата

Победителят от Биг Брадър: Most Wanted – Джино Бианкалана най-после изплю камъчето.

36-годишният българин, който от години живее в Чикаго коментира обвиненията, отправени от съквартирантката му Мариела Нордел, че е жиголо.
Припомняме, че по време на една от номинациите, безкомпромисната готвачка извади цяла торба с мотиви, обясняващи неприязънта й към Джино Бианкалана.

Тя подчерта, че повечето връзки на контузения млад мъж, са с по-възрастни от него дами, които са доста състоятелни. Всеобща тайна е, че това е основното занимание на мъжете, които биват поставяни под общия знаменател „жиголо“.

Джино Бианкалана

Брадърът бе категоричен по темата

Джино Бианкалана не отрече, че обикновено излиза с по-възрастни от него жени. Той категоричен, че това само по себе си не го превръща в жиголо.
В ефира на предаването „На кафе“ обаче разкри, че по-късно Нордел му се е извинила за тези думи.
Що се отнася до избора му, заяви, че напоследък все по-често се срещат двойки, в които мъжът е по-млад от жената и в това няма нищо странно.

Джино Бианкалана подчерта, че се е чувствал много по-добре сред съквартирантите от 2015 година в сравнение с този сезон.
Тогава според думите му е имало много по-възпитани хора и нивото е било много по-различно.
Компанията през този сезон определено не е била неговата и не се чувствал добре.

Давал си е ясна сметка, че всички в къщата са лицемерни. На рождения си ден пък бил тъжен въпреки грандиозния купон, който му спретна Големия брат, тъй като искал да бъде обграден с други хора.

Не скри и разочарованието си от плеймейтката Светлана Василева, с която бяха съквартиранти във ВИП Брадър преди две години и на която постоянно пазеше гърба през този сезон.
Тя обаче като всички останали се обърнала срещу него. Крайно разочарован е и от факта, че дори не отишла на сцената да го поздрави.

По отношение на обвиненията, отправени от Динко Вълев, Джино бе категоричен, че няма никакво намерение да се оправдава, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар