Скандал! Биг Брадър броил тлъста пачка на Луна заради зрелищния бой, който спретна със Захажаева

Гласувайте за статията

Чалгаджийката е изключително доволна от себе си

Броени часове след края на Биг Брадър: Most Wanted на бял свят излезе поредното скандално разкритие за зрелищния бой, който Луна спретна с Людмила Захажаева.

Оказва се, че този бой не е бил никак случаен, а поредната случка по сценарий.
Признанието за това, че масовият бой с останалите съквартиранти е бил режисиран, бе направено от самата Луна.
Всичко, което се разигра пред очите на зрителите, е било поредният театър.

Луна разкрива, че е била в къщата напълно осъзнато. Подготвила и сценарий, който успяла да разиграе повече от добре. Категорична е, че е разкрила от себе си само чертите, за които й е било платено.
Заявява, че е била водена от това да даде възможност на зрителите да се забавляват и в същото време да оправдае хонорара, който е получила.

Луна

Чалгаджийката е изключително доволна от себе си

Чалгаджийката изрази надежда, че хората не смятат, че се държи по този начин и в реалния живот.
Оказва се, че за множеството провокации, които успя да сътвори в къщата на Биг Брадър, както и за това, че е вдигала рейтинга на предаването, е получила доста солидна пачка.

Боят на перхидролената блондинка с руската фурия Людмила Захажаева също е бил част от сценария.
Чалга певицата е получила рекордните 100 хиляди лева хонорар, за да провокира останалите съквартиранти като се прави на пълна откачалка.

За пред зрителите тя прояви физическа агресия към останалите съквартиранти и с тези си действия наруши едно от основните правила за пребиваване в къщата на Биг Брадър.
Именно поради тази причина тя бе изхвърлена от къщата (отново за пред зрителите). В крайна сметка се оказа, че тя просто си е изиграла цирка според договореното и си е излязла.

За това, че целият екшън е бил по сценарий свидетелства и фактът, че си е получила договорената сума до стотинка, а няма да плаща неустойка, каквато би дължала при проявената агресия, освен ако не е предварително уговорена, както в случая, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар