Кейт и Уилям кумуват на Меган и Хари за сватбата?

Кейт и Уилям кумуват на Меган и Хари за сватбата?
5 (100%) 1 vote

Кейт и Уилям може да се окажат кумове на Меган и Хари за сватбата им

Кейт и Уилям може да се окажат кумове на Меган и Хари за сватбата им през май. Двете семейства са си толкова близки, че вече текат залагания дали дуковете на Кеймбридж няма да кумуват на новите херцози на Съсекс.

Залозите по темата са наистина много големи. Още повече, че двете семейства са си изключително близки, а Хари дори ще бъде кръстник заедно със съпругата си на новите деца на бъдещия крал на Англия.

Когато Меган Маркъл разказа за чувствата си към Хари през септември в сп.” Венити феър”, изненада мнозина. Тя настоя, че тяхната история е проста: „Ние сме двама души, които са наистина щастливи и влюбени”. Малко след това двамата с Хари се сгодиха.

„С Уилям много се вълнуваме от тази наистина прекрасна новина. Това е най-щастливият период в една връзка. Пожелаваме им всичко най-хубаво и се надяваме да се насладят на този щастлив момент”, каза Кейт с усмивка, след новината за годежа на принц Хари.

Меган и Хари за първи път ще бъдат официални гости на коледното парти на кралица Елизабет, на което Меган досега не е присъствала. А Кейт и Уилям ще бъдат домакини на младите по празниците.

Прекарването на първата Коледа с кралското семейство ще бъде едно ново и вълнуващо изживяване за Меган Маркъл, която ще се присъедини към кралските тържества през декември.

Кейт и Уилям ще посрещнат в дома си в Норфолк бъдещото семейство през празничния период.

Кейт и Уилям кумуват на Меган и Хари за сватбата

Кейт и Уилям кумуват на Меган и Хари за сватбата сн. Туитър

За огромно съжаление на Меган Маркъл, роднините й няма да присъстват на празничната среща с кралската фамилия. И тъй като не са членове на кралското семейство  това е пречка. Семейството на актрисата ще прекара най-хубавите семейни празници без Меган. А тя ще се сблъска с цялата тежест на кралския протокол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар