Ето коя е тайнствената любима на Годжи, която ще го дари с наследник (Подробности за събитието)

Ето коя е тайнствената любима на Годжи, която ще го дари с наследник (Подробности за събитието)
4.67 (93.33%) 3 votes

На фона драматичните събития от последните дни, голямо щастие очаква Годжи

Голямо щастие очаква Годжи, който преди дни беше изписан от плевенската болница. Подчиненият на Слави Трифонов контузи крака си и това стана причината за краткия му престой в болничното заведение.

Както вече стана ясно, той е в трепетно очакване на новия член в семейството му. Басистът ще стане баща на още едно дете. Третият наследник на музиканта ще се появи на бял свят до броени дни. Очаква се любимата му да роди в първите дни на месец януари.

Досега Годжи пазеше в тайна връзката си с нея, тъй като не желае да се шуми покрай него. След поредицата от неуспешни връзки с певици и балерини, басистът е на седмото небе от щастие, че най-после откри жена, която го обича истински.

Настоящата му половинка се казва Надежда. Тя е на 25 години, но и за двамата възрастта не е пречка.

Настоящата любима на басиста има дребен бизнес, свързан със здравословни храни. Именно желанието на Годжи да започне да се храни здравословно го срещнало с красивата Надежда.

За нея приятелите му казват, че не е като бившите му гаджета и е различна от повечето дами на нейната възраст.

25-годишната блондинка настоява двамата с Годжи да държат любовта си далече от светлините на прожекторите. Тя ще дари подчинения на Слави Трифонов с мъжки наследник.

Музикантът вече има двама сина от бившата си съпруга. По-големият е на 26 години и завършва Консерваторията, но прави опити да пробие в киното.

По-малкият син на Годжи е на 21 години и следва музика в известен холандски университет.

Според слуховете, първородният син на Годжи много скоро ще го направи дядо, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар