Необяснимо: Алисия гадае с песните си, случват й се странни неща! Преглеждания: 2044

Алисия се превърна в гадателка, пее песни, които й се сбъдват в живота
0
Оценете този post

Алисия май е започнала да гадае с песните си, много пъти й се случва това, за което пее!

Алисия гадае с песни. Подобно на колежката й Преслава и на нея й се случвало това, което пеела в парчетата си. Звездата от „Ара мюзик” обаче не смята,че притежава пророчески дарби. По-скоро това, което й се случило било заради съвпадение.

Алисия
Алисия се превърна в гадателка, пее песни, които й се сбъдват в живота

„Няма да крия, имах такъв период в живота си. Изпея една песен и вземе че стане това, което се пее в песента”, откровена е гласовитката от Вакарел.

Феновете обаче мислили погрешно, че в парчетата си тя възпява личните си драми. Истината била съвсем друга. И тя е, че нещата й ставали много след като изпее песните.

„Хората винаги казват, че съм направила някое парче за еди какво си събитие. А то е записано преди година, също текстът и музиката. Защото нещата рядко се случват много бързо”, казвала певицата.

След като забелязала, че песните й са пророчески и тя гадае с тях, решила да подбира по-внимателно какво си избира да пее.

Но накрая се отказала да прави това. Защото все пак не можела да устои на порива да пее това, което й идва от сърцето. В началото тенденциозно избягвала да пее драматични текстове, но накрая все пак направила друго.

„В един момент си казах, че ще правя това, което ми идва отвътре. И така, както го усещам. Убедена съм, че ще се хареса на хората и ще се превърне в хит”, доволна е поп фолк дивата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.