Шок: Албена Вулева полудя по исляма! (кланя се само на Аллах и иска да се мести в Истанбул – виж тук)

Гласувайте за статията

Албена Вулева дори иска да се премести да живее в Истанбул!

Наполовина българка, наполовина рускиня, Албена Вулева доброволно и съвсем съзнателно стана мюсюлманка. Да, това е самата истина и тя директно я демонстрира пред всички, особено в социалната мрежа.

Албена Вулева

Албена Вулева лудна по исляма, забулва се и иска да живее край Босфора

От месеци насам щерката на Людмила Захажаева буквално е луднала по исляма като не признава никой друг, освен новия си Бог в лицето на Аллах. Вярва и се кланя на него, а за да е още по-достоверна и автентична в новата си религия, Албена Вулева се е заела да учи турски език.

Два пъти в седмицата тя посещавала курсове по турски, където се учи на четмо и писмо. А в свободното си време е полудяла по турските сериали – гледа, следи и коментира.

Не е ясно какво точно е причинило тази коренна промяна в дъщерята на Людмила Захажаева, но нейната майка определено не си пада по исляма като нея. Не може обаче да й каже нищо, защото Албена отдавна е пълнолетна и може сама да решава в живота си.

Говореше се, че причината за залитането й по мюсюлманския свят е нейният дългогодишен приятел Недик, който изповядвал същата религия. Това обаче се оказа пълна измислица, защото фитнес инструкторът си е християнин и няма хабел от ислям.

Самата Албена Вулева е като омагьосана от Истанбул, който посещава вече за пети или шести път. Тя многократно се е заричала, че иска да живее именно там. И при първа възможност би зарязала България, за да се премести край Босфора.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар