Софи Маринова получи тежък удар

Гласувайте за статията

Гринго поиска да сложи край на връзката си с нея

Ромският славей Софи Маринова получи изключително тежък удар.

От близкото й обкръжение издават, че нейният възлюбен Тодор Давидов-Гринго е сложил край на връзката им. Той бил категоричен, че не е нормално Софи Маринова да си вее байрака, докато той гние в ареста.

По всяка вероятност Гринго ще остане още дълго време там.
Той бил бесен за това, че Софи Маринова не си изпълнила обещанието. Когато го тикнали в ареста, тя го успокоила, че ще го измъкне от там в най-скоро време. И до ден-днешен обаче не е изпълнила обещанието си.

Софи Маринова

Гринго поиска да сложи край на връзката си с нея

След като в продължение на два месеца дуетната половинка търка наровете в ареста, бе преместен в килия на Националната следствена служба на столичния булевард „Г. М. Димитров“.
Запознати разкриват, че пътят от там до затвора, е светкавично бърз и кратък.

Гринго категорично забранил на охраната да допускат на свиждане Софи Маринова. Той бил крайно разочарован от факта, че докато той гние там, тя си вее задните части и си организира концертчето в Арена Армеец.

Тодор Давидов останал с усещането, че любимата му отдавна го е забравила, още повече, че не изпълнила и обещанието си да го измъкне скоро.
На свой ред Софи Маринова не пропускала да се ожали на свои приятели и познати за поредната драма в живота й.
Тя леела крокодилски сълзи пред всеки, който подхване тази тема.

Ромският славей се жалвала, че няма пари и поради тази причина не може да го измъкне. Тя заявявала, че макар да не е виновна за създалата се ситуация, страда повече от Гринго.
Припомняме, че той бе закопчан по време на зрелищен арест в Айтос, след като срещу него бе подаден сигнал, че притежава незаконно оръжие и съмнителен брой СИМ карти.

Освен това му бе повдигнато и обвинение за изнудване на местен бизнесмен за сумата от 50 хиляди лева, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар