Вижте какво се случва с Годжи след инцидента

Вижте какво се случва с Годжи след инцидента
5 (100%) 1 vote

Ето какво се случва с Годжи след инцидента

Годжи претърпя инцидент преди дни. Музикантът беше настанен в болница „Свети Пантелеймон“. Специалистите от лечебното заведение в Плевен му оказаха медицинска помощ.

Подчиненият на Слави Трифонов постъпил в лечебното заведение с травма на крака. Музикантът останал няколко дни в болницата за наблюдение, след като счупеният крайник бил гипсиран. Тежката травма е причината той да използва инвалидна количка, пише „Ретро“.

Следващите няколко месеца басистът на бенда на Слави Трифонов ще прекара у дома. Годжи ще гледа колегите си само по телевизията, докато се възстанови напълно. Кога точно ще се случи това, засега остава неясно.

Шоуменът все още не е коментирал в ефир случилото се с музиканта. Вестта за инцидента заварила и Слави Трифонов неподготвен. Годжи е дясната му ръка и той никога не е отсъствал от работа без основателна причина.

Фактът, че учиндолецът не обели и думичка в ефир за състоянието на подчинения си, даде повод за множество спекулации. Часове след това на официалната страница на шоуто излезе съобщение, в което екипът пожелава бързо възстановяване на пострадалия басист.

По ирония на съдбата Годжи претърпя нелепия инцидент в деня, в който разбра, че бившата му любима е станала майка. Той имаше дълга връзка с балерината Станислава, която само преди дни дари Любен Дилов – син с внук.

След като Слави Трифонов научи за бременността й, не се поколеба да я изхвърли от балета, въпреки деликатното й състояние.

Според мълвата, Годжи приел изключително тежко раздялата с красавицата и се пропил от мъка. Злите езици шушукат, че той претърпял инцидента след употреба на солидно количество алкохол. Не е изключено да се наложи операция, тъй като травмата му е наистина сериозна.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар