Ани Хоанг скандализира с изказването си за Люси Иларионов

Гласувайте за статията

Певицата е щастлива, че е успяла да види човека в режисьора

Певицата Ани Хоанг скандализира обществото с изказването, което направи по адрес на половинката си Люси Иларионов.

Екзотичната красавица избухна поради факта, че още от самото начало на връзката им върху нея валят купища обвинения. Мнозина смятат, че тя е с Люси Иларионов само заради кариерата й. В този ред на мисли гледат на нея като на жената, която е с него само, за да се възползва от връзките, уменията и популярността му, за да пробие в бранша.

Ани Хоанг

Певицата е щастлива, че е успяла да види човека в режисьора

Ани Хоанг недоумява защо все тя трябва да обира негативите от това, че има връзка с Люси Иларионов. Обвиненията падат винаги върху нея за това, че й прави клиповете, ме ще я издигне като певица…

Тя е гневна заради това, че докато сипят всички тези обвинения върху й, никой не е забелязал, че Люси Иларионов е педофил.
И докато всички настръхнаха при тези й думи, Люси Иларионов ги прие с усмивка.

Ани Хоанг веднага побърза да уточни, че когато се запознали, та била едва 19-годишна, а Люси на 36 години. За никого не е тайна, че разликата им е 17 години.

Освен това Ани Хоанг си спомни, че когато се запознала с Люси Иларионов той тежал 170 килограма. Тогава всички се тюхкали как пък се е влюбила точно в него. А тя недоумява какво странно има в това и подчертава, че за разлика от всички останали, е видяла в него човека, а не това, което виждат околните – само опаковката.

Певицата посочват, че опаковката е временно явление и тя може да се смени във всеки един момент.
Тя обаче се радва, че е имала очите и разума да види човека в Люси Иларионов, при все, че е била на крехка възраст.

Малцина са тези, които осъзнават реалността, че човек живее с характера на отсрещния и отношението му към него, а не с външната красота и сексапил, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар