Джино Бианкалана живее в постоянен стрес в последните две години.
Победителят от ВИП Брадър 2015 Джино набързо съжали за връхлетялата го набързо слава. След победата си в риалитито, българският американец е подложен на непрестанен тормоз от хора, търсещи еиднствено облаги от него. След края на предаването Бианкалана прекара няколко месеца в родината си преди пак да стегне куфарите за САЩ.
През това време столичният му дом е поставен под пълна барикада. Изведнъж знайни и незнайни за него започнали да му досаждат и да търсят контакт с него. Така хора, които Джино никога не е виждал, се представяли за негови далечни роднини. Или пък му обяснявали от колко години познават майка му. разбира се, всички търсели финансови облаги, поблазнени от лъскавия имидж, който емигранта успя да си изгради.
[caption id="attachment_536129" align="aligncenter" width="300"]Джино се е видял в чудо Джино се е видял в чудо[/caption]
Съседите на Бианкалана също се видели в чудо. Не се минавало ден без пред входната врата да има опашка от желаещи да се срещнат лично с риалити победителя. Някои дами дори се заканвали, че ще спят пред входната врата, докато не успеят да видят и да поговорят с Джино. А той пък гледал все да се прибира в късна доба, за да избегне неприятните за него срещи.
Една "фенка" на бившия на Джена се оказала по-неприятна от всички други. Неизвестна дама била категорична, че брадърът е станал жертва на проклятие от бившата си жена и затова е претърпял тежката катастрофа. Тя налудничаво повтаряла, че е призована да отърве Джино от мъките и страданията. От тези нейни думи него тръпки го побивали, пише hotarena.net.