Скандалът с Джино Бианкалана се заплита

Гласувайте за статията

Стана ясно кои са хората, саботиращи българския бизнесмен

Скандалът, който се завихри около Джино Бианкалана се заплита все повече с всеки изминал час.

Оказва се че българката, която се обади от Чикаго и заяви в ефира на Нова тв, че Джино Бианкалана дължи огромна сума пари на съпруга й, е била арестувана от ФБР заради участие в организирана група за измами с кредитни карти.

Христина Гоцева е първата българка от Чикаго, която се обади в къщата на Биг Брадър, за да оплюе Джино. Тя заяви, че бизнесменът е завлякъл съпругата на най-добрия му приятел Жоро Мицубишито с около 160 хиляди долара.

Джино Бианкалана

Стана ясно кои са хората, саботиращи българския бизнесмен

След това се включи и въпросната съпруга. Тя не се представи по име, но пък уточни чия жена е. на екрана бе изписано: „Аз съм съпругата на Георги Марков“. Тук обаче трябва да се отбележи, че или Големия брат не е съвсем добре със слуха или нарочно е изписал фамилията неправилно. Истината е, че в случая става въпрос за Георги Мартов, а не Марков.

Очевидно от формата не са си направили труда да проучат кой всъщност е Георги Мартов, по прякор Жоро Мицубишито. А не е изключено да са изписали нарочно името му погрешно, за да заблудят зрителите и да не могат да направят връзката какви са реално хората, които правят опит да саботират Джино Бианкалана.

Така българинът, живеещ в Америка бе обвинен за пореден път в извършването на паричнии измами от Теменужка Колева – съпругата на Георги Мартов.
Вероятно мнозина от вас не си спомнят, но тя бе арестувана в Щатите при съвместна акция на Федералното бюро за разследване на САЩ и българската ДАНС

Преди три години бяха щракнати белезниците на китките на Мартов, както и на родената в Димитровград Теменужка Колева, с която живеели на семейни начала.
При акцията бяха арестувани и още 28 българи за пране на пари и банкови измами с кредитни карти за над 10 милиона долара.

Според МВР за срок от една година в периода 2011-2012 г., бандата е източила милиони от банкови карти в Азия, Европа и Африка. Според прокуратурата в Чикаго, Теменужка е дясната ръка на Мартов. На практика се оказва, че крадецът вика: „Дръжте крадеца!“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Скандалът с Джино Бианкалана се заплита”

  1. България

    Дек. 10. 2017

    Това всичко е дело на престъпника Динко и неговата сестра която в момента в Чикаго, това всичко трябва добре да се изясни прет зрителите на Биг Брадър утре .

  2. Лили

    Дек. 10. 2017

    Абе я стига сте се плюнчили, на кого му пука какви ги върши в Америка тоя недоносен идиот Джино. Колко глупав народ има да му се връзват на простотиите

Добавете коментар