Йорданка Фандъкова крие семейството си (Вижте кой са най-близките й хора

0

Йорданка Фандъкова има съпруг лекар и дъщеря, щастливо омъжена за компютърен специалист

Йорданка Фандъкова пази личния си живот от медиите. Кметицата често говори за съпруга си, който е педиатър. Но за дъщеря си не отваря дума.

Щерката на Фандъкова работи в столичната болница „Софиямед” . Наследничката й обитава жилище, заедно с децата си и зетя на един етаж с майка си.

Двете жени били много привързани една към друга. Единственото нещо, по което имали разногласия бил непоправимия работохолизъм на кметицата.  Михаела се тревожела за майка си, която преди време пребори онкологично заболяване.

Дъщерята признава, че Йорданка е много силна жена. За болестта й разбрали едва когато се озовала в болница за операция. Единствен съпругът й знаел цялата истина. Именно той като лекар посъветвал половинката си да си направи профилактичен преглед и така открили в ранен стадий заболяването, предават от retro.bg.

Фандъкова не крие, че за всичко разчита на Юри. Въпреки, че като доктор и той е ангажиран. Но му оставало повече време за домакински задължения отколкото на половинката му. Бил истински виртуоз в кухнята.

За мистериозния зет на столичния кмет се знае малко. Той се казал Ивайло Великов. Професията му била в сферата на компютърните технологии. Не бил от богаташко семейство и бил страстно увлечен по футбола.  От брака си с Михаела имат две деца. Син Александър, който е по-голям, а дъщеричката им се ражда преди две години.

И внукът и внучката на Фандъкова не били кръстени на нея. Това не я обиждало. Тя много им се радвала и се молела само да са здрави.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.