Животът на Виктор Николаев е в опасност

Животът на Виктор Николаев е в опасност
4 (80%) 1 vote

Журналистът си осигури двойна охрана и препаса жилището с камери

В последно време Виктор Николаев е сериозно притеснен за живота и сигурността си.

Покрай случилото се с бившата му колежка Ани Цолова, с която деляха сутрешния ефир, Виктор Николаев е сериозно притеснен и смята, че животът му е застрашен.

Той знае много добре, че за да е сигурен в нещо, човек трябва сам да си свърши работата и взел крути мерки за безопасност. Журналистът наел две частни фирми, които да се грижат за охраната му, за да не се чувства застрашен по улиците.

Виктор Николаев

Журналистът си осигури двойна охрана и препаса жилището с камери

Виктор Николаев не се чувствал спокоен и когато е в дома си и поради тази причина поставил сигнално-охранителна техника.
Тъй като му се сторило недостатъчно да разчита само на един охранителен екип, поискал и втори. Така се надява, че ако възникне някаква извънредна ситуация, поне един от двата екипа гардове ще му се притече на помощ.

По съвет на охранителните фирми той опасал дома си и с няколко камери. Запознати издават, че камерите са същите като тези в именията на най-страховитите ъндърграунд босове.
След проведен разговор със спецове по сигурността, журналистът взел решение да се сдобие и с разрешително за оръжие.

Заради дългата и тромава процедура той все още не се разхожда с препасан на колана пистолет, но се надява, че скоро ще е на негово разположение.
Междувременно стана ясно, че от известно време насам новинарят от Би Ти Ви – Юксел Кадриев изправя колегите си от нюзрума на нокти, развявайки хладното си оръжие посред бял ден.

При него обаче закупуването на оръжие далеч не е породено от това, че животът му е в опасност, а покрай хобито му на стрелец, за което дори имал тапия.
За разлика от него обаче Виктор Николаев е доста страхлив и все още събира смелост да изкара курсовете по стрелба. Той е наясно, че ако някой ден стане жертва на някакъв вид заплаха, ще е много по-категоричен в действията си, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар