Стефан Данаилов тайно цакал милион на сина си

Стефан Данаилов тайно цакал милион на сина си
1 (20%) 1 vote

Стефан Данаилов е лъжел дори съпругата си заради Владо!

Определено доста скъпо му е излязла на Стефан Данаилов извънбрачната авантюра с Ирен Кривошиева. Плод на него е синът им Владо, които от години живее в чужбина. А животът му от първия ден е бил осигурен от известния му, но незаконен баща.

Оказва се, че Ламбо е цакал крупни суми години наред, за да си осигури спокойствие и медиен комфорт. Владо е свикнал да пилее с лека ръка парите му и до ден-днешен му е трудно да се отърве от този своя вреден навик. Дори актьорът в национален ефир заяви, че синът му е давал за благотворителност от неговите пари без да се замисля много. Но един ден му скръцнал със зъби и му е спял кранчето!

За първи път Стефан Данаилов вижда извънбрачния си син три месеца след раждането. Две години по-късно с майка му Ирен заминават за САЩ. За да се устроят там, познайте на чия помощ са разчитали… Мастъра им цакал ежемесечна издръжка, и то в крупни размери и в продължение на дълго години. И всичко това се случвало без знанието на съпругата му Мария.

Кривошиева не веднъж е разкривала, че именно за да на пречи на любовника си и да пази мълчание, тя се е съгласила да напусне България срещу съответната сума. „Макар дълги години да не искаше да признае Владко за свой наследник, Стефан Данаилов никога не е преставал да го издържа, а покрай него – и Ирен. Даде пари още когато ги изпрати за Щатите, но и след това редовно го правеше. С Ирен контактуваха тайно от всички„, коментират запознати.

Свикнал винаги да бъде финансово обезпечен,

Владо Данаилов никога не е ценил парите. Никога и не му се  е налагало сам да ги изкарва. Така започва да води разгулен живот, а сметките все плащал гузния му баща. На актьора започва да му се налага да работи на макс, за да може да покрива всички харчове на любовницата си и незаконния си син, пише retro.bg.

Стефан Данаилов си е купувал мълчание

Стефан Данаилов си е купувал мълчание

Така в един момент през 80-те Ламбо се срива психически. Той винаги се е славел като бохем. Другата част от парите му, която не пращал на Владо и Ирен, отивали за соарета и черпеници по най-луксозните заведения. Днес актьорът си мисли, че е можело да бъде милионер, ако не е бил с толкова широки пръсти навремето.

Но истината е, че разходите по извънбрачния му син са това, което го е лишило от охолни старини. По груби сметки, за тези 31 години Стефан Данаилов е цакал поне милион лева на другото си семейство. Днес Владо се жени, а баща му няма да е на сватбата. Категоричен е, че и да има тази възможност, пак няма да присъства!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар