Емилия тотално скъса със задръжките

Гласувайте за статията

Коко Динев успя да направи с Емилия това, което много други не можаха!

След раздялата си с Коко, Емилия претърпя пълна промяна. От онова скромно момиче с миловидно излъчване, тя се превърна в истинска фатална дама. Разбира се, тази трансформация не е свързана само със сценичния й образ, а и с личния й живот.

В последните няколко месеца на изпълнителката на „Калифорния“ се приписваха куп връзки, но за никоя от тях не бе потвърдено. Въпреки това, трудно е да повярваме, че Емилия, с настоящия си външен вид, няма мъж до себе си. Но пък, ако има, той надали ще остане особено очарован от поведението й в последно време!

Емилия успя да отслабне драстично след второто си раждане. Сега тя изглежда по-добре от всякога и не се срамува да го демонстрира щедро. Докато бе жената на Коко, деколтетата и късите поли почти не присъстваха в нейния гардероб. А сега сякаш в него няма място за друго!

Покрай скандалите, певицата успя да извлече дивиденти и за кариерата си. Разбира с,е увеличеният брой участия се дължи и на новото й амплоа на фаталната жена. Сега рециталите й по дискотеките не минават скучно и вяло, а градусът на настроението и хормоните на присъстващите са до небето!

Емилия залага на коренно различен имидж

Емилия залага на коренно различен имидж

Причината е, че Емилия най-сетне е открила как да бъде секси. Въпреки че първите й стъпки в тази нова за нея област са доста плахи, тя определено все повече задобрява. Стегнатите си крака демонстрира щедро с къси рокли. А не по-малко стегнатият й бюст едва се удържа да не се разлее от поредното доста изрязано деколте, пише hotarena.net.

На едно то последните си участия Емилия дори реши да прибегне до доста разпространен сред колежките й трик – да си покаже силикона и зърната под прозрачна дреха. Определено търсеният ефект бе постигнат. А Коко Динев сигурно се бие в главата…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар