Фънки и жена му разделени от години (Вижте причината)

Гласувайте за статията

Фънки има една голяма любов в живота си, но не всичко помежду им е като в приказките.

Димитър Ковачев – Фънки не обича да говори за жената до себе си, но всички знаят за нейното съществуване. Рокаджията има дългогодишна връзка със сродната си душа Тони. Но със сигурност са малцина тези, които знаят какво се случва в спалнята им! Именно там двамата са разделени от дълго време

Истината е, че двамата не делят едно и също помещение за спане от дълги година. причината е в доста разминаващия се начин на живот на двамата и навиците, с които не са успели да свикнат толкова години. Затова са намерили компромисно решение – всеки да спи в отделна стая и мирът да царува в дома им.

Фънки е заклет купонджия и истинска нощна птица. Излиза вечер и се прибира сутрин. Съпругата му рядко го придружава на запоите. Тя предпочита да прекарва вечерите си спокойно и да си ляга на време. Именно затова беснее, когато Ковачев се прибере по никое време пиян и задължително успее да я събуди.

Фънки има една голяма любов

Фънки има една голяма любов

Връщам се късно пиян и воня на бъчва – как да легна до жена ми. Освен това пърдя, оригвам се, въртя си, хъркам като локомотив“, не крие Фънки. След няколко години мъчения, той и Антония взели радикалното решение – всеки със своя стая и свой режим, пише pik.bg.

Така рокаджията може да си играе електронни игри до изгрев слънце без да пречи на благоверната си. Тя пък се буди бодра и отпочинала и семейните скандали са спестени. Е, със сигурност сексуалният им живот куца от това тяхно решение. Но, въпреки това, Фънки е категоричен, че в живота му има само една любов и тя се казва Антония!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар