Фънки скочи на Джино

Гласувайте за статията

Рокаджията си изпусна нервите на края на играта

Музикантът и промоутър Димитър Ковачев-Фънки, който винаги се е опитвал да приема случващото се в къщата на Биг Брадър философски, си изпусна нервите и скочи на Джино.

По всичко личи, чие напрежението на финала е взривоопасно. Обстановката в къщата се нажежи до червено покрай разкритията, което Динко направи за Джино Бианкалана.

Припомняме, че според твърденията му българинът, който живее в САЩ е завлякъл бившата си съпруга със 100 хиляди долара. Освен това я биел.
След като Големия брат нарита позорно кукувицата Луна, която с непрестанните си капризи и злоба докарваше всички до лудост, примирието между останалите една шепа съквартиранти, така и не се случи. Дори напротив.

Фънки

Рокаджията си изпусна нервите на края на играта

Очевидно изнервени от дългия престой между четирите стени на къщата и интригите, които се заформят,, те не спират да си разменят обидни думи, при това на висок тон.
Страстите отново бяха нажежени от разбора на думите, казани от бившата съпруга на Джино Бианкалана – Дейна Бианкалана.

Въпреки твърденията на американката, че Джино никога не й е посягал и е били изключително мил и щедър съпруг, дори и след като са се разделили, никой от съквартирантите не повярва.
Преобладаваща част от тях бяха на мнение, че в случая става въпрос за груба манипулация.

Ямболията Динко пък остана като гръмнат, но въпреки това продължи да държи на своята версия, убеден в правотата си.
Той дори се закле в майка си, че това, което казва е истина.

Обикновено Фънки не взима страна в споровете в къщата, но този път не успя да се сдържи и скочи на Джино. Той бе категоричен, че историята с бившата му съпруга е манипулирана.
Бизнесменът обаче бе окрилен от думите на екссъпругата си и за пръв път си позволи да отговори с остър тон на рокаджията.

В отговор, Фънки му каза: „Слушай, мен! Ти си един тъпанар! Едно тъпо копеле! Един ден ще го осъзнаеш, но ще бъде твърде късно, а аз ще съм умрял, за да го видя“. След това махна с ръка и допълни: „Ти си никой! Никой! Аз имам име, мен ме познават… И не се взимай толкова на сериозно! Това е просто игра“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар