Годжи проговори за инцидента

Годжи проговори за инцидента
4 (80%) 1 vote

ВИП-пациентът се радвал на огромно внимание от страна на персонала

Бас китаристът на „Ку-ку бенд“ – Георги Милчев-Годжи, проговори за инцидента.

Припомняме, че заради случилото се Годжи бе приет по спешност в плевенската болница „Свети Панталеймон“.
Там му бе оказана първа помощ след тежката травма.

48-годишният музикант от „Ку-ку бенд“ счупил доста лошо крака си. Така и не става ясно дали се е наложило да му бъде правена операция или само е гипсиран.
Така или иначе обаче се наложи Годжи да остане за няколко дни под лекарско наблюдение.

Годжи

ВИП-пациентът се радвал на огромно внимание от страна на персонала

ВИП-пациентът се радвал на огромно внимание от страна на персонала. Всяко негово желание било изпълнявано на мига. За благодарност Годжи изпълнил молбата на персонала да се снима с тях за изпроводяк.

Музикантът вече е на домашно лечение след няколкото дни, в които бе под лекарско наблюдение.
За него се грижат близките му. Запознати издават, че през следващите няколко месеца Годжи ще може да вижда колегите си само на малкия екран.

Това не е първата сериозна травма, която претърпява Годжи. Първият му по-сериозен инцидент се случил в ученическите му години. Тогава той излязъл в полагаемата му се отпуска от казармата и решил да си почеше крастата като посвири на китара.

Отбил се в една музикантска стая и грабнал любимия си инструмент. Оказало се обаче, че китарата не е заземена и в момента, в който се докоснал до струните, бил покосен от мощен токов удар.
В резултат на случката Годжи дори изгубил съзнание в рамките на няколко секунди, а всички около него много се изплашили.

Бас китаристът пропусна да сподели как точно се е случило счупването. Така или иначе обаче той ще е извън строя в продължение на няколко месеца. За никого не е тайна, че травмите се получават за миг, но отминават доста бавно, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар