Българки, живеещи в Чикаго разказаха играта на Джино Бианкалана

Гласувайте за статията

Джино не успя да прикрие истината

Българки, живеещи в Чикаго разказаха играта на Джино Бианкалана.

Дуелът между него и Динко претърпя неочакван обрат. След като предишната вечер Дейна Бианкалана – бившата съпруга на Джино Бианкалана заяви по скайп, че твърденията на Динко, че я е завлякъл с около 100 хиляди лева и я е малтретирал, са измислица, снощи сагата придоби изненадващ обрат.

На съквартирантите от Биг Брадър им бе дадена възможността да говорят по скайп или по телефона с техни фенове.
Когато на телефона застана Зорница Линдарева, позвъни българка, живееща в Чикаго и направи скандално разкритие за Джино Бианкалана.

Джино

Джино не успя да прикрие истината

Тя бе категорична, че всички българи в Чикаго знаят каква е истината. Жената посочи, че Джино не е никакъв милионер, а с брат му са шофьори на камиони. Жената заяви в ефир, че Джино е едно човече, което е успяло да обърка живота на много хора там.

Въпросната дама посочи, че тя самата е една от жертвите на брадъра, който постоянно подчертава, че живее в Америка.
Жената посочи, че Джино първо искал една сума, след това друга, обещавайки да ги върне, но всичко се оказало „бул шит“.

Когато дойде ред на Динко да разговаря по телефона, с него се свърза друга българка, живееща в Чикаго. Тя заяви, че Джино Бианкалана я е завлякъл с 500 долара. Взел й е парите и й е дал фалшив документ. Българката допълни, че Джино е завлякъл и съпругата на най-добрия си приятел и сумата е от порядъка на около 160 хиляди долара.

Когато Джино Бианкалана нахлу в изповедалнята и взе слушалката от Динко, дамата са представи като Христина Георгиева. Тя заяви, че хората от сградата й казали, че името му изобщо не фигурира в договора.

Джино видимо се изнерви и не издържа на всички тези нападки. Той я репликира, че всички българи в Чикаго са заядливи. Дамата обаче продължи, заявявайки, че не е срамно да работиш като шофьор и не са малко хората, които го работят, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Българки, живеещи в Чикаго разказаха играта на Джино Бианкалана”

  1. България

    Дек. 09. 2017

    Джино не усети да реплика българите в Чикаго,той забрави,че сестрата на Динко е в Чикаго и тя е организирала нападките към Джино.Този Динко е много нагъл.

Добавете коментар