Джино Бианкалана размаза Динко!

Гласувайте за статията

Ловецът на имигранти се орезили пред цяла България

Победителят от „ВИП Брадър 2015“ Джино Бианкалана размаза ловеца на имигранти Динко.

След като Динко се заяде с Джино Бианкалана, опитвайки се да го изкара крадец и побойник, той отвърна на удара. Живеещият в Щатите бизнесмен поиска разговор с бившата си съпруга Дейна Бианкалана, за да сложи веднъж завинаги край на лъжите на Динко.

Двамата съквартиранти влизаха на няколко пъти в пререкания по време на престоя си в къщата.
При последното им спречкване Динко заяви в прав текст, че Джино Бианкалана е откраднал 100 хиляди лева от бившата си съпруга Дейна. Освен това според думите му, Джино й посягал.

Джино Бианкалана

Ловецът на имигранти се орезили пред цяла България

Бизнесменът се вбеси от непрестанните натяквания на Динко и помоли Големия брат да му бъде позволено да се обади на бившата си съпруга. Според него това бе единственият начин истината да излезе наяве и съответно да изобличи лъжеца.

В телефонния разговор, който чуха всички съквартиранти, както и зрителите, Дейна бе категорична, че думите на Динко са пълна измислица.
При все категоричните твърдения на американката, съквартирантите не останаха много убедени истинността им.

Част от тях, сред които и рускинята Людмила Захажаева упрекнаха Джино, че именно той е започнал и прекъснал телефонния разговор като по този начин е лишил Динко от възможността да разговаря с Дейна.
Големия брат обаче бързо разсея съмнението, което се прокрадна у съквартирантите.

Те имаха възможността да гледат видео разговора с Дейна Бианкалана, проведен по-рано.
В него тя посочва, че Джино Бианкалана никога не й е посягал. Освен това тя е категорична, че нито той, нито някой от семейството му й дължат пари. В същото време тя изрази съжаление, че е общувала с човек като Динко.

Нещо повече, тя дори заяви, че и след раздялата им, Джино й е помагал много пъти. Той дори й подарил кола за рождения й ден. Винаги й е организирал пищни тържества по този повод. В края на разговора Дейна Бианкалана завърши с думите: „Обичам те, Джино“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар