Истината за раздора в семейството на Наталия Гуркова Преглеждания: 5348

0
Оценете този post

Истината за раздора в семейството на Наталия Гуркова излезе наяве

Очарователната Наталия Гуркова се установи за постоянно в България. Както вече стана ясно, миската се завърна в родината, но без децата си. За 9-годишната Джорджия и за 4-годишния Кристиян се грижи майката на баща им Джордже – Мира.

Свекървата на Наталия Гуркова е при мъжа й в Йоханесбург и е поела не само грижите за дома, но и за децата. Първоначално Мира влизала в положение на снаха си, която често й поверявала децата си и не се прибирала у дома в продължение на седмици.

Но търпението й се е изчерпало и днес тя не желае да чуе за снаха си. От своя страна Наталия Гуркова няма намерение да се върне в семейното ложе. Красавицата възнамерява да се установи трайно в родината заради новия си любовник.

Слуховете за раздялата й със сръбския милионер Джордже Михалевич се потвърждават от снимките, които майка му Мира споделя в социалната мрежа. Свекървата на Наталия Гуркова постоянно качва снимки, на които тя позира с внуците и сина си. Нашенката липсва от семейните фотоси и това не е случайно.

След решението й да се върне в родината заради новия си любовник, Мира не желае и да чува за нея. Свекървата на миската има още една основателна причина да е настроена срещу нея и това е синът й Джордже. Милионерът приема много тежко раздялата си с Наталия Гуркова, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Въпреки упоритите слухове, че тя му изневерява той не желае да повярва. От мъка по нея Джордже се е стопил. Бизнесменът, който търгува с диаманти, продължава да се надява, че любимата му ще се върне в семейното ложе и е категоричен, че ще й прости.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.