Потрес: Наталия Кобилкина учи Гала в ефир как да си върти задницата!

Потрес: Наталия Кобилкина учи Гала в ефир как да си върти задницата!
5 (100%) 1 vote

Наталия Кобилкина направо сбърка Гала в ефир!

Наталия Кобилкина учеше днес в ефир Гала как да си върти дупето. Това сексоложката направи в предаването й по Нова телевизия „На кафе”.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина успя да ошашави здраво Гала и то в ефир

Пред блондинката секс учителката направи дисекция на новите практики и медитации, които са залегнали в нейната най-нова книга. Съпругата на гръцкия бизнесмен развенча един от дълго циркулиращите митове, че сексът оправя неразбориите с партньора и е успешно средство за сдобряване.

Според Кобилкина това не се случва, защото жената щом таи обида към партньора си, интимните ласки могат да я разболеят. Понеже е блокиран потока на енергията, която идва чрез сексуалния акт.

Първата стъпка да запази здравето си е да премахне тъгата от сърцето си. Това може да се случи с помощта на смехотерапията. И чрез още няколко успешни практики, които Кобилкина е описала в най-новото си произведение.

На живо, в студиото на Гала, сексоложката й изнесе урок ни живо. В него демонстрира как да си върти дупето и да съблазнява околните, все едно носи корона на главата си. Кобилкина демонстрира и как жените да отправят предизвикателства.

До такава степен, че дори непознат да им купи кола. Също така посъветва зрителките как да постъпят, ако са две години с един и същи мъж, а той не им е предложил брак.

В този случай те трябва да приложат техниките, описани в книгата й. И директно да се разделят с него, защото те са родени да бъдат кралици и съпруги, а не само приятелки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар