Животът на Ани Салич се преобърна

0

Благоевградчанката не прилича на себе си

Животът на водещата на централните новини по Нова тв Ани Салич, се преобърна изцяло.

Вероятно вече ви е направило впечатление, че новинарката е коренно променена. Ани Салич изглежда като нов човек. Не е останал и помен от закръглената дама с тъжен поглед.

Това се случи, след като новинарката се освободи от съпружеските окови. Тя е подновила не само визията си, а е променила изцяло живота си.
Освен, че е отслабнала драстично, Ани Салич се вози в чисто нов автомобил.

Благоевградчанката е решила да замени старата си кола с ново „Волво“, което е доста по-луксозно.
С новия си автомобил новинарката не обикаля само из София, а често прескача и до провинцията, където бяга от сивотата на града. Разбира се компания й правят наследниците й Хана и Лазар.

Ани Салич
Благоевградчанката не прилича на себе си

Отслабването на Ани Салич несъмнено е отворило работа на стилистите, тъй като се наложило да подменят целия й гардероб. Дрехите, които носела преди да отслабне, вече й стоели като харизани.

Несъмнено новинарката е много доволна от резултата, който е успяла да постигне. За никого не е тайна, че тя води дълга и упорита битка с килограмите, но въпреки това не получаваше желания резултат.
Това много й тежеше, тъй като почти всичките й колежки от телевизията, са със завидна снага.

Освен това тя е едно от емблематичните лица на родния екран. Това е и другата причина, поради която все си повтаряла, че трябва да отслабне. Към днешна дата тя вече може да се показва пред камерата със самочувствие и е много горда от себе си.

От близкото й обкръжение твърдят, че е спазвала строга диета в продължение на години, но най-голям ефект видяла от палмовата диета.
При нея организмът успява да се прочисти от токсините и това подпомага допълнително избавянето от излишните килограми.

Прави впечатление, че напоследък мъжкото внимание към нея е нараснало драстично, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.