Стоян Алексиев си намери нежен съюзник – вижте коя застана зад гърба му

Гласувайте за статията

Стоян Алексиев получи неочаквана подкрепа от своя колежка.

След скандала с доста по-младата от него любовница, Стоян Алексиев се оказа низвергнат от цялата актьорска гилдия. За малко да загуби поста си в Народния театър, а междувременно героят му приключи своята роля в сериала „откраднат живот“. Малцина са тези, които се осмелиха да застанат до пенсионирания актьор и да го защитят.

Папарашките кадри на Стоян Алексиев и Ивана Бобойчева се превърнаха в неговата осъдителна присъда. Изненадващ, обаче, една друга звезда от „Откраднат живот“ скочи да брани по-възрастния си колега. Това е чаровната Ралица Паскалева. За нея, както и за още мнозина актьори, ролите на бай Стоян с това, с което трябва да се помни и за което трябва да се уважава.

Стоян Алексиев все пак не е сам

Стоян Алексиев все пак не е сам

Не смея да съдя никого и кой какво прави в личния си живот никога не ме е засягало. Стоян Алексиев е изключителен професионалист в работата си и верен приятел, което ми стига, за да го уважавам и подкрепям. А и знаете–истината винаги е някъде по средата. Оценявайте личността му заради това, което прави толкова години наред за българското кино и театър”, заяви Ралица в профила си във фейсбук.

Видимо Паскалева е най-върлата защитничка на доцент Генадиев и държи да изкаже мнението си. Тя добави и емоционален фотос, на който двамата си снимат ръцете в операционната. Общите сцени със Стоян Алексиев явно липсват на младата актриса. Но уважение помежду им не липсва и след края на съвместната им работа, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар