Д-р Байкова разкри как да се спасим от грипа: Направете това и ще сте здрави цяла зима! (виж тук)

Гласувайте за статията

Д-р Байкова препоръча какво да правим, за да се отървем от грипа!

Зимата вече дойде и обичайният грип чука на вратата. Д-р Байкова отново се зае да ни даде ценни и полезни съвети за това как да останем здрави и да избегнем заболяванията за сезона.

д-р Байкова

Д-р Байкова посъветва какво да хапваме и от какво да се лишим, за да сме здрави

Добре е да се вслушаме в препоръките й, въпреки че все още грипът не е навлязъл остро у нас. Според експертите може да очакваме първата грипна вълна някъде около края на януари или началота на февруари месец догодина.

Според д-р Байкова ще се застраховаме от грип ако спазим няколко простички правила. Първото от тях е да се храним с полезни и свежи храни. Добре е да имаме витамини на трапезата си всеки ден като за сезона са особено подходящи цитрусите и ябълките.

Зеленчуци също трябва да консумираме поне през ден ако не и всеки ден. При все, че доматите и краставиците вече не са същите онези прекрасни и вкусни зеленчуци от лятото, спокойно можем да ги заменим.

Една салата от няколко вида ряпа, плюс моркови и зеле ще свърши отлична работа и ще повиши имунната ни система в пъти. Туршиите и киселото зеле също са доказан имунитет против вируси и грип. Най-вече трябва да се избягват твърде мазните, пържени или сладки храни, които не дават, а само взимат от организма ни.

Д-р Байкова ни съветва и да не препиваме често, защото след една разгулна пийнска вечер, имунната ни система блокира поне за едно денонощие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар