Годжи в болница с тежка травма, Слави мълчи за състоянието му

Годжи в болница с тежка травма, Слави мълчи за състоянието му
1 (20%) 1 vote

Георги Милчев – Годжи ще отсъства от малкия екран поне до празниците.

Снощи Годжи изненадващо не бе на мястото си начело на „Ку-Ку Бенд“. Басистът, който е дясна ръка на Слави, никога не отстъства, ако няма основателна причина. За съжаление, сега такава е на лице, но не е никак приятна.

Оказва се, че Милчев е преживял нелепа злополука, след която се е озовал в инвалидна количка. Годжи е със сериозно счупен крак и в момента се лекува в плевенска болница. Най-вероятно ще претърпи операция. А тя ще го остави извън строя за поне няколко седмици. Така че скоро басистът няма да успее да се върне на работа.

Годжи ще прекара няколко дни в болница

Годжи ще прекара няколко дни в болница

Новината за инцидента е заварила неподготвен и самият Слави. Снощи той и дума не продума в предаването за отсъствието на дясната си ръка. Това породи неодобрение и спекулации сред зрителите. Снощи на страницата на „Шоуто на Слави“ бе публикувано кратко съобщение, в което екипът пожелава на Годжи бързо оздравяване, пише hotnews.bg.

По зло стечение на обстоятелствата или просто шега на съдбата, Георги Милчев преживя инцидента точно в деня след като се разбра, че бившата му любима е дарила с внук Любен Дилов-син. Двамата с балерината Станислава имаха дълга връзка, която приключи злощастно. Затова някои се усъмниха, че Годжи се е алкохолизирал от мъка и след това е станал сакатлъкът, заради който ще страда дълго….

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар