Моника Люински днес – как живее най-известната любовница

Гласувайте за статията

Моника Люински надали някога ще се отърве от слава си на любовница на Бил Клинтън.

20 години след най-шумния сексскандал в новата световна история и политика, любовницата на Бил Клинтън живее много по-обикновен живот. Моника Люински омотава в мрежите си тогавашния американски президент Бил Клинтън. Стажантката и нейната афера с женения държавен глава предизвикват такъв скандал, че през 1998г. се стига до импийчмънт.

Въпреки извънбрачната афера, която стана достояние на целия свят, Бил и Хилъри Кинтън успяха да опазят брака си. Бившият президент бе рамо до рамо със съпругата си по време на нейната предизборна кампания за същия пост. Е, тя не успя, но пък любовта им успя да надвие огромния скандал.

След като аферата стана публично достояние, Бил Клинтън премина и без процес в Сената, продължил близо месец. Всички обвинения от него паднаха, но падна и главата му като президент. А около Моника Люински се пошумя още малко и всички забравиха за най=известната любовница.

А както се случва с нея днес? Както повечето дами в нейното положение, тя предпочете да материализира огромния интерес към нея във финансова изгода. Така пусна своя модна линия дамски чанти, която пожъна доста добър успех. Скоро след това бившата стажантка в Белия дом реши да повиши каалификацията си с диплома по психология от лондонски университет.

Моника Люински не преуспя след шумния скандал

Моника Люински не преуспя след шумния скандал

 

Преди три години Моника Люински напомни за себе си и за обстоятелствата, покрай които стана известна, Тя проговори отново за отношенията си с Бил Клинтън и заяви, че не са били само на база плътски удоволствия, а и на чувства. Днес 44-годишната блондинка се е захванала с кауза, достойна за една Първа дама, пише dariknews.bg.

Тя е подела своя война с интернет тормоза. За Моника Люински това е много сериозно явление с тежки последствия. Явно подобни каузи остават за нея единствената възможност да върши нещо. Самата тя призна, че никой не я иска на работа заради скандалната й репутация. Никой все още не я е поискал и за своя съпруга…

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар