Срамота: Наталия Гуркова заряза децата си при свекървата, гледа си живота с любовник! (още подробности) Преглеждания: 9261

Наталия Гуркова остави децата си при свекървата и го удари на живот с любовника си
0
Оценете този post

Наталия Гуркова не се спря, поведението й вече е абсурдно!

Красивата ни бивша Мис България Наталия Гуркова удари 40-те лазарника, но така и не й дойде акълът в главата. Обича си живота тя и това е. Близки до нея разкриха нещо скандално и то е, че Нати зарязала децата си, за да се отдаде на разгул.

Наталия Гуркова
Наталия Гуркова остави децата си при свекървата и го удари на живот с любовника си

Малките Джорджия и Кристиян били оставени да живеят при баба си – майката на съпруга й Джордже Михалевич. Възрастната дама Мира с удоволствие се грижила за малчуганите, които обожавала. Но не можела да приеме факта, че собствената им майка не е до тях, пише вестник „Галерия“.

Източници от обкръжението на Наталия Гуркова се възмущават от това, че тя най-спокойно слагала рога на мъжа си с новия си любовник. Богатият и по-възрастен мъж се показвал твърде щедър към хубавицата и я обсипвал с подаръци и екскурзии.

„Не може ли да проумее, че животът си върви и някой ден горчиво ще съжалява за изгубеното време, в което не е била с децата си. А и те ще се отчуждят от нея, винаги става така“, коментират запознати.

Оказа се, че Джордже Михалевич бил този, който по-съвестно и отговорно се грижел за наследниците си. Той и майка му Мира били неотлъчно до хлапетата и дори пускат свои семейни снимки заедно. Прави впечатление обаче, че на фотосите липсва самата Наталия Гуркова. Не е трудно да се досетим защо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.