Корнелия Нинова с охрана по принуда, трима гардове бдят над нея

Гласувайте за статията

Червеният лидер Корнелия Нинова се отметна от думите си, че няма нужда от охрана.

След двете уж случайни катастрофи с автомобила на Корнелия Нинова, червената лидерка явно е решила, че наистина има нужда от охрана. От скоро тя се придвижва с не един, а цели трима охранители. С тях определено се чувства по-спокойна, но не и особено доволна от липсата на лично пространство.

Един от гардовете влиза и в ролята на шофьор на Корнелия Нинова. Предишният, с когото претърпя инцидентите в столицата, вече е уволнен. Подозренията са, че охранителите не са наети на издръжка на депутатка, а служители на НСО. Тя се придвижва с чисто нова лимузина „Шкода“. Тя не се връзва на социалната политика на левицата и определено не се нрави на електората.

Корнелия Нинова никак не се радва на "опашката"

Корнелия Нинова никак не се радва на „опашката“

 

Оказва се, че червената лидерка вече не може да направи и една крачка, без по петите да я следва някой от мъжагите. те я взимат от дома й, като преди това са огледали внимателно параметъра за всевъзможни заплахи. След това се придвиждват с нея до Народното събрание или централата на БСП. Послед бдят над нея в близост до кабинета й, да не би някой да я нападне там, пише pik.bg.

Докато Корнелия Нинова обикаля по задачи в компанията на охранителите си, нейният съпруг прекарва голяма част от времето си само в семейния им апартамент. Според запознати, за нея домът се е превърнал в хотел, в който само нощува. Е, да видим до кога съпругът й Митко Нинов ще й влиза в положението…

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар