Стефан Данаилов се сдоби с дъщеря в навечерието на 75-ия си рожден ден Преглеждания: 27755

0
5/5 - (1 vote)

Актьорът обаче няма да присъства на щастливото събитие

В навечерието на 75-ия си рожден ден големият български актьор Стефан Данаилов се сдоби с дъщеря.

Той е категоричен, че чувството, което е изпитал не може да бъде описано с думи.
До момента Стефан Данаилов отгледа две момчета – извънбрачния си син от актрисата Ирен Кривошиева и доведения си син от покойната му съпруга – Мария.

Малко преди да навърши 75 години обаче Стефан Данаилов се сдоби и с дъщеря. Стефан Данаилов призна през сълзи, че когато дъщеря му му се обадила по телефона, му казала: „Татко, обичам те!“.

Стефан Данаилов
Актьорът обаче няма да присъства на щастливото събитие

Истината е, че става дума за бъдещата му снаха Виктория, която е американка. Само след няколко дни навръх рождения си ден, Стефан Данаилов ще ожени извънбрачния си син Владимир.

Тържеството е планирано за 9 декември и ще се състои в Щатите. За огромно съжаление Стефан Данаилов ще пропусне сватбата на сина си. Това обаче ще се случи не поради липса на желание, а в отговор на лекарските съвети. Медиците категорично му забранили да пътува надалеч, още повече със самолет.

Освен това то началото на месеца до рождения му ден графикът на Стефан Данаилов е препълнен. Много от събитията са организирани в негова част и едно от тях е представянето на автобиографичната му книга.

Ламбо и синът му поддържат ежедневно връзка по телефона. Актьорът се познава отдавна с бъдещата си снаха и дори са се виждали няколко пъти в София.
Стефан Данаилов споделя, че казал на сина си: „Ей, брато, абе аз на 9-ти имам рожден ден, бе. На 75 години ставам. Какви сватби?“. Владимир обаче отговорил категорично, че въпросът вече е решен.

На Данаилов не му оставало нищо друго, освен да му даде благословията си и да се съгласи с избраната дата.
Що се отнася до Виктория, актьорът я определя като изключително нежно момиче и добро дете. Далеч не реди същите мили думи за сина си, дори напротив, твърди, че шантав, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.