Ути Бъчваров категоричен: Няма да покажа близначките, докато не ги охраня достатъчно!

Гласувайте за статията

Кулинарният зевзек Ути Бъчваров продължава упорито да крие своите две принцеси.

В последния ден на август тази година Ути Бъчваров стана баща на близначки. Кулинарят успя да изненада всички със своето геройство. Все пак, на 47 години тепърва да сменяш пелени, и то на две бебета, си е цяло геройство. А малките Далия и Ружа вече са на три месеца и така и не са показвани официално от известния си баща.

Както традицията повелява, популярните личности, когато станат родители, заснемат фотосесии със своите наследници и ги продават за крупни суми. Или пък сами решават да публикуват техни снимки в социалните мрежи. Е, единствените кадри на близначките на Ути Бъчваров са тези от кръщенето им.

Бебетата бяха посветени в Христовата вяра на доста невръстна възраст. Повечето родители изчакват децата им да станат на поне годинка, за да ги кръстят. Но явно готвачът е прекалено набожен и едва издържа да станат на месец, за да ги направи пълноправни миряни.

Ути Бъчваров крие най-скъпото си

Ути Бъчваров крие най-скъпото си

А преди дни, в последното си интервю, Ути Бъчваров отново бе категоричен, че в скоро време няма да покаже официално Далия и Руж. Пошегува се също така, че иска малко да поотраснат. А за да стане това по-бързо, ги захранвал с неговите вкусни манджички, пише hptnewsd.bg.

Разбира се, това е в кръга на шегата. Бебета на три месеца няма как да ядат нещо различно от мляко. А докато майка им полага по-голямата част от грижите за тях, Ути Бъчваров продължава да се развива в професионално отношение.  Преди дни той представи новата си кулинарна книга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар