Стефан Данаилов проговори за снаха си (Вижте как Виктория му стопли сърцето)

Гласувайте за статията

Стефан Данаилов бе сполетян от безумно щастие, актьорът на 75 г се радва и на дъщеря

Стефан Данаилов, който през живота си бе татко на две момчета (на извънбрачния си син и на доведения) вече се хвали и с дъщеря.

Владимир, който се жени навръх 75 годишния му юбилей го обзаведе с мила и нежна снаха. Девойката се обадила на Ламбо и му казала в телефонната слушалка: „Обичам, те татко!”.

Професорът със сълзи на очи признава, че думите на американското девойче са стоплили сърцето му. Той няма да има възможност да присъства на сватбата на сина си по здравословни причини. А и птрез декември когато му е юбилея ще е зает с всякакви събития. Като например представянето на новата му книга, в която разказва за живота си.

Със снаха си Мастера се е виждал няколко пъти в София. Мнението му за Виктория е, че тя е много свястно момиче. За сина си казва, че е шантав и е преминал през най-различни периоди. Но американката си го обича и го търпи, предават от електронното новинарско издание pik.bg.

Стефан Данаилов често се чува с децата си, които са зад Океана. Сам се хвали със снахата, която го нарекла татко. Легендарният актьор признава, че чак паднал от изненада когато чул нежния глас на Виктория и страшно се изкефил.

Какво му трябва на един възрастен човек? Малко обич и почит от децата. Ламбо е щастлив с американската си снахичка, която е едно много добро дете, фука се професорът на стари години.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар