Деян Донков за любовницата си: Коя беше тази?!

Гласувайте за статията

Деян Донков проговори за интригата, в която го забъркаха в последно време.

Година след като стана баща и покрай поредната си провокация на театралната сцена, Деян Донков бе набеден на прелюбодеец. Слуховете замесиха секссимвола на Народния театър в гореща афера с доста по-младата от него колежка Елена Петрова. не, не става въпрос за къдрокосата звезда от „Стъклен дом“.

Хубавата Елена е все още студентка в НАТФИЗ. От скоро е започнала да се подвизава с малки роли на театралната сцена. Именно покрай ангажиментите си, тя се е запознала с Деян Донков. А на клюкарите само това им трябваше – да видят красива девойка да се усуква около сериозно обвързания мачо. И така, малко по малко, интригата се заформи.

Безспорно мълвата е стигнала до ушите на актьора и на неговата дългогодишна половинка Радина Кърджилова. Деян Донков бе потърсен за коментар по случая от списание „EVA“. Той видимо е подразнен от слуховете, че изневерява на любимата си.

 “Аз дори фамилията на Елена, не искам сега да обиждам, но не съм разбрал”, зави категорично звездата на Народния театър. С това свое признание той се надява да секне неверните твърдения по свой адрес. Деян Донков подчертава, че единствените важни неща в живота му са работата, Радина и синът им Христо.

За Деян Донков няма друга жена, освен Радина

За Деян Донков няма друга жена, освен Радина

“Аз просто съм толкова влюбен, че часове наред си седя, оставям го да си щъка. Само го усещам. Той идва, гледа ме. И аз го съзерцавам, не му говоря. Нарочно. Да усети и такава комуникация, на друго ниво. И е прекрасно”, споделя актьорът, който сякаш е преживял прераждане.

Деян Донков сподели и една любопитна подробност за втория си син. той е убеден, че Христо е заченат точно на рождения му ден. Миналата година навръх празника си е заявил на Кърджилова, че днес ще си направят бебе. А девет месеца по-късно резултатът бе на лице!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар