Ученият Франк Хогербец отправи зловещо предупреждение

Гласувайте за статията

Той призовава теорията му да бъде взета под внимание от сеизмолозите

Холандският изследовател Франк Хогербец отправи зловещо предупреждение.

Ученият предупреди, че след суперлуната, която имахме възможността да наблюдаваме на 3 декември, на планетата ни ще се случи нещо страшно. Според Франк Хогербец предстои поредица от изключително силни земетресения.

Той припомня, че суперлуната бе последвана и от парад на планетите, който добави допълнителна сеизмична активност към планетата ни, отбелязва „Езорейтер“. По този повод Франк Хогербец дори е качил клип в мрежата. В него той обяснява надълго и нашироко точно какво и как ще се случи.

Франк Хогербец

Той призовава теорията му да бъде взета под внимание от сеизмолозите

Холандският изследовател обаче прави изрична уговорка, че сметките са лично негови и се разграничава от ортодоксалните учени. Франк Хогербец дори посочва, че няма нищо против да му се присмиват за изчисленията, пълните луни и силното им влияние върху сеизмичната активност на планетата ни. За никого не е тайна, че те не слушат мнението на академиците.

Ученият заостря вниманието върху това, че точно по време на пълнолуние или суперлуна на Земята се случват най-мощните земни трусове. Този факт са го знаели още предците ни. Незнайно защо обаче повечето учени се правят на луди и твърдят, че ако Луната се нареди на една линия със Слънцето и Уран, това не означава нищо.

Според Франк Хогербец това е дълбоко заблуждение. Той дори уточнява, че ако Меркурий се съедини в една линия с Уран и Слънцето, това ще окаже още по-голямо въздействие върху планетата ни.

Ученият призовава сеизмолозите да се вслушат в предупрежденията му или поне да проверят на практика теорията му. Всъщност тя може да се окаже много по-полезна от всички съвременни прибори, с които разполагат, смята той.

За целта е достатъчно просто да се наблюдава сеизмичната активност през следващата седмица и да се съпостави със суперлуната и парада на планетите, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар