Сватба за милиони: Най-богатият руснак омъжи племенницата си като в приказките

Гласувайте за статията

Поредната пищна и запомняща се сватба се проведе преди дни в Русия.

Най-богатият руснак и съсобственик на футболния клуб „Арсенал“ пръсна нищожна част от богатството си, за да омъжи своята племенница. Алишер Усманов е броил осемцифрена сума за една наистина разточителна сватба, която ще влезе в класацията на милионерските венчавки в световен мащаб.

Булката Ганя със сигурност е една истинска късметлийка. 24-годишната красавица се превърна в булка като от приказките. Тя пристана на узбекистанската тенис звезда Важа Узаков. Пищната сватба се проведе в Ташкент и успя да се превърне в истинско светско събитие.

Неспорно роклята на младоженката е най-коментираният акцент от цялото събитие. Тя е напълно достойна за всяка чистокръвна принцеса. Но пищният тоалет не е бил единствен за цялата сватба. Красивата Ганя е сменила още два през дългото тържество, продължило до ранни зори. Още преди самото събитие, булката се слави като истинска интернет сензация.

Красивата булка от приказната сватба

Красивата булка от приказната сватба

Милиардерската наследница се радва на хиляди последователи, които следят внимателно акцентите от разточителния й живот. А миналата преди дни сватба със сигурност е черешката на тортата. И тя бе поставена не само от влюбените, но и от щедрия Алишер Усманов, пише pik.bg.

Специално за събитието е бил изграден изкуствен замък на дансинга в огромна зала. Всички цветя, камъни и светлини създавали усещане за като в истинска приказка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар