Петя Дикова потресе Аня Пенчева и Сашо Диков! (още подробности)

Петя Дикова потресе Аня Пенчева и Сашо Диков! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Решението на Петя Дикова разтърси родителите й Аня Пенчева и Сашо Диков!

Сладураната Петя Дикова се радва на подкрепа и късмет в работата си. От години тя е на екран в Би Ти Ви отдавна, като си издейства да прави репортажи от екзотични места, които са мечта за мнозина.

Петя Дикова

Петя Дикова явно вече взе решението на живота си

Тя бе изпратена да отрази дори Оскарите, което накара родителите й да се пръснат от гордост. Дотук добре. В личен план обаче нещата при Пипи съвсем не вървят по мед и масло. Друг е въпросът, че тя вече спряла да се тревожи за тях.

Само преди месеци Петя Дикова се кахъреше, че връзките й се разпадат една след друга, че времето си минава, а тя още е необвързана и прочие. След като и последната й любов остана в историята обаче, Пипи „тропнала по масата“ и отсякла, че така й е писано.

„Очевидно не съм човек, създаден да върти къща и да гледа деца. Но в това няма нищо лошо, затова сме родени свободни и с право на избор. Оттук нататък ще гледам само себе си, кариерата си и своите си желания. Това ме прави щастлива и ще продължа да го следвам“, решила Петя Дикова и го съобщила и на родителите си.

Ако Сашо Диков бил по-склонен да приеме позицията й и да махне с ръка, то Аня Пенчева не била на себе си. Красивата актриса вярвала, че каквито и успехи, богатство и слава да натрупа щерка й, ако няма стабилно семейство, тя ще е нещастна.

„Аня много й говори я и съветва, но в крайна сметка животът си е на Пипи. А и да не забравяме, че времената сега не са такива като през соца, когато родителите й са били млади. Една жена може да живее смислено, щастливо и пълноценно, без непременно да се е омъжила и размножила“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Петя Дикова потресе Аня Пенчева и Сашо Диков! (още подробности)”

  1. познавам ги

    Дек. 05. 2017

    Шантавелка. Е, че то какво е научила от мама и тате??? А за това дали е „сладурана“ – доста може да се спори. По-скоро „самовлюбено куку“.

Добавете коментар