Бременната Мария Илиева: Обичам Георги и не ме интересува колко по-стара съм от него! (още подробности)

Бременната Мария Илиева: Обичам Георги и не ме интересува колко по-стара съм от него! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Мария Илиева разкри истината за половинката си Георги Михайлов и бъдещото им бебе!

За първи път Мария Илиева проговори и разкри цялата истина за бъдещото си бебе, за бащата на детето и своята голяма любов. Както вече се знаеше, половинката на Мария Илиева е младият Георги Михайлов.

Мария Илиева

Мария Илиева разкри истината за мъжа си и бебето в интервю

Той живее и работи в Брюксел, където има частен бизнес. При това повече от успешен. Георги е бивш футболист и е с цели 12 години по-млад от Мария Илиева. Тя обаче не се вълнува от това, тъй като се влюбила в него още на първата им среща. И не крие щастието си от никого вече.

„Не мога да скрия, че съм обичана и много щастлива. Предстои ми най-голямото събитие в живота и нямам търпение да ми се случи“, сияе от радост певицата. Тя не спира да благодари на Господ за това, което й е подарил, когато вече едва не се отказала от мечтите си.

„Но ето, че с Георги се влюбихме, пожелахме да създадем живот и Бог бе милостив. Забременях веднага, след като го решихме. Той не живее в България, развива успешно бизнеса си в Белгия. Категорично не желае медийно внимание обаче и аз уважавам това“, дава да се разбере Мария Илиева.

Може би това ще е първото й и последно изказване по темата, поне докато самият Георги Михайлов не склони да се покажат заедно и да говорят. А относно разликата в годините, Мария не отдава никакво значение.

„Да, Георги е по-млад от мен и не намирам нищо сензационно в този факт. За мен годините са цифри, които нямат непременно връзка с поведение, душевност, визия и т.н.“, смее се певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар