Мария Илиева разкри кой е бащата на детето й

Гласувайте за статията

Рожбата на певицата вероятно ще се роди под знака на Водолей

Поп изпълнителката Мария Илиева разкри кой е бащата на детето й.

По този начин тя отговори на въпроса, който мнозина си задаваха, след като научиха, че е бременна.

Всъщност името на бащата на детето на Мария Илиева отдавна не е тайна. От доста време се носеше мълвата, че става въпрос за бившия футболист Георги Михайлов. Мария Илиева просто потвърди новината, която отдавна се тиражира от медиите.

Мария Илиева

Рожбата на певицата вероятно ще се роди под знака на Водолей

Мария Илиева се появи на корицата на декемврийския брой на списание „Ева“. Пред изданието тя споделя, че се чувства благословена и определено има за какво. Всяка жена на нейно място би се почувствала по този начин.

Певицата признава, че в момента, в който двамата с приятеля й решили, че им е време да имат дете, Бог изглежда е чул намеренията им.
Той бил изключително милостив към тях и Мария Илиева забременяла веднага, след като го решили.

Бъдещият баща на детето й живее в Белгия. Там той развива успешен бизнес. Изгората на Мария Илиева обаче е категоричен, че не желае да привлича вниманието на българските медии.
Всеизвестен факт е, че избраникът на певицата е с 12 години по-млад от нея.

Самата тя бе категорична, че не намира нищо сензационно в този факт. Певицата винаги е твърдяла, че за нея годините са само цифри, които не са задължително свързани с поведението, душевността и визията на дадения човек.

Тя обаче не задоволи любопитството на феновете си по отношение на това къде възнамерява да живее, след като рожбата й се появи на бял свят. На този въпрос Мария не дава еднозначен отговор.

Единственото, което разкри е, че в момента живее в апартамент в полите на Витоша. Все по-често обаче напоследък обмисля идеята да си купи къща. Очаква се бебето на певицата да се роди под знака Водолей, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар