Приятелка на Меган Маркъл разкри скандални подробности от миналото й!

Гласувайте за статията

За бъдещата кралска снаха Меган Маркъл този път проговори нейна бивша приятелка.

След броени месеци Меган Маркъл ще стане законна съпруга на принц Хари, а светът знае прекалено малко за нея! Затова и всички разкрития покрай миналото и живота й се превръщат в истинска сензация. Поредната са разкритията на бившата най-добра приятелка на актрисата Нинаки Приди.

Веднага мнозина я обявиха, че търси слава и облаги на гърба до ста по-популярната и успяла от нея Меган Маркъл. Но дори и така да е, дамата има много какво да разкаже. Двете се запознават две години преди сгодената за принц Хари красавица за мине под венчилото с първия си съпруг Тревър Енгелсън. Тогава тя е на 30 и всички изглежда като в приказка.

Скоро след трите дни ядене, пиене и веселие, обаче, на улицата на младоженците слънцето започва да се скрива. Приди не крие, че се е разплакала, щом е видяла Меган Маркъл в булчинска рокля. Тя много добре е знаела, че това й е голямата мечта. А в нейния случай щастието е двойно, защото точно по това време изиграва и първата си голяма роля в киното.

Шест години след романтичната морска сватба, животът на бъдещата кралска булка е коренно различен. тя успя да стане световно известна и да се сгоди за принц. Но, оглеждайки се наоколо, няма да види онези свои близки приятелки, които са били до нея в близкото минало. Те, както и самата Приди, са се разочаровали много от красивата актриса.

А причината е, че е започнала да се държи ужасно с бившия си съпруг. Меган Маркъл е доста емоционална и импулсивна и не се сведи да казва и показва всичко, което мисли. „Мег ми казваше, че не си представя живота без Тревър. Тя каза, че ако нещо се случи, никога няма да го преживее. Човекът, когото познавах, вече не съществува“, споделя бившата й приятелка.

Меган Маркъл на сватбата си

Меган Маркъл на сватбата си

Тя отдавна се е разочаровала от нея, но гледа с усмивка на лице към общото им минало.

Когато актрисата е решила, че вече не иска да бъде омъжена за Тревър, тя е започнала да се държи адски студено с нея. А днес той поддържа отношения не с нея, а с дружките й, които тогава са го подкрепяли, пише blitz.bg.

„Винаги е искала да бъде известна. Просто много обичаше да е център на внимание“, споделя Нинаки. Освен това, тя потвърждава, че актрисата е била обсебена от кралското семейство и Даяна. Винаги е искала да отиде в Лондон, да види Бъкингамския дворец. Вероятно най-смелата й мечта е била именно да стане част от този блян. Е, Меган Маркъл определено постигна и тази своя цел. Но на каква цена?!

Меган остана без приятелки

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар