Нона Йотова се показа от ваната (Червеният електорат настръхна)

Гласувайте за статията

Нона Йотова втрещи червения електорат със снимки от ваната, това ли е работата на депутатката да се снима като чалгаджийка

Нона Йотова скандализира социалната мрежа с провокативни снимки от ваната. На кадъра се вижда как новоизлюпената депутатка на левицата се е излегнала в банята и под пяната се показват голите й крака.

Любимата на Богомил Бонев е потънала в пълен релакс. Но снимката разсърди и разгневи хората, гласували за БСП – партията, която уж е социална. Повод за критиките срещу актрисата е демонстрацията на луксозен начин на живот. На фотото се вижда, че банята й е супер луксозна и с големината на хол.

Избирателите на червената партия негодуват, че в бедна страна като България където пенсиите не стигат за мляко, хляб и лекарства депутат демонстрира и се хвали с разкош. Основателно те питат какво е свършила Йотова като народен представител за да подобри живота на привържениците е си, които я пратиха в Парламента?

Наистина работата на Нона Йотова като депутат е потънала в пълна мъгла. Не се е чувало нито виждало да вземе отношение по някой въпрос или да се изкаже от трибуната. Така, че ефектът от търкането на депутатската банка от актрисата за момента е нулев, предават от retro.bg.

Единствената й инициатива, за която се разбра е, че заведе шефката на БСП Корнелия Нинова и нейни приближени на представление в Сатиричния театър, където играе главната роля.

С такива снимки се хвалят в социалната мрежа само чалгарки и силиконки, смятат колегите на актрисата от парламентарната група. Нона Йотова все пак е народен представител и е на 50. Такова поведение е недопустимо, критикуват я хора от БСП.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар