Дебора се е разминала със смърт в Биг Брадър! (Кошмарни подробности)

Гласувайте за статията

Фoлк певицата Дебора стана жертва на истински издевателство в къщата на Биг Брадър.

Дебора напусна принудително риалитито преди вече две седмици, но за участието й продължава да се говори и до днес. тя бе представена като една закоравяла алкохоличка с психични проблеми и се превърна в поредната пионка в добре смазаната машина на Големия брат. Оказва се, че в тази негова игра са попадали още много жертви.

А някои от тях дори не са успели да се измъкнат живи! В предаването „Светски новини“ по ПИК ТВ Елиана Василева разкри шокиращ пример, завършил фатално. Той е от 2014г., от изданието на Биг Брадър в Южна Корея. Риалитито се снима на остров, който остава белязан със смъртта на една от участничките. Тя не издържа на напрежението и униженията и се самоубива в банята с кабела на сешоар.

Дебора бе поредната жертва на безскрупулния Биг Брадър

Дебора бе поредната жертва на безскрупулния Биг Брадър

Тогава продуцентите са принудени да спрат снимането и излъчването на предаването.Очаквано, гръмва страшен скандал. Причината 29-годишната жена да посегне на живота си е същата, заради която Дебора напусна Биг Брадър – уронване на авторитета и представяне в много нелицеприятна светлина.

Съдейки по състоянието, в което фолк певицата бе по време на престоя си в Къщата, още съвсем малко й е трябвало, за да стигне и тя до подобно крайно решение. А Големия брат обясняваше на Дебора да си помисли добре дали иска да си тръгне. Идеята на формата уж била е човек да се изправи очи в очи със страховете си…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар