Наталия Гуркова изживява истински ад

Гласувайте за статията

Красавицата остана без децата си

Ослепителната „Мис България“ от далечната 1998 година Наталия Гуркова, изживява истински ад.

От известно време насам тя се прибра за постоянно в България. Този път обаче Наталия Гуркова е лишена от компанията на двете си деца. Запознати издават, че те са поверени на грижите на съпруга й – черногорският милионер Джордже Михалевич, който понастоящем живее в Южноафриканската Република.

Отношенията между Наталия Гуркова и половинката й Джордже Михалевич, по-известен като „Диамантения крал“ били обтегнати от доста време насам. Според „Таблоид“ е въпрос на време бракът им да се разпадне изцяло. Баровецът обаче не дава и дума да се издума хлапетата да останат на грижите на палавата им майка.

Наталия Гуркова

Красавицата остана без децата си

Той бил категоричен, че Наталия Гуркова може да ходи където си поиска, но децата остават при него. Освен това малката Джорджия вече учи в училище в ЮАР.
Припомняме, че миската нямаше практиката да се прибира често в родината си дори и по времето на най-щастливите й мигове с Джордже Михалевич. Според злите езици дори и по онова време в България та се отдавала на секс туризъм. Това бил нейният начин да избяга поне за малко от живота на отчаяна съпруга, който водела в имението на търговеца на диаманти.

Горещата клюка й приписваше афера дори със стария коцкар Сашо Майонезата, който в известен период от живота си имаше връзка с актрисата Елен Колева.
Освен това Наталия Гуркова имала любовни афери с мургавия подземен бос Киро Японеца, митничаря Иво Бързия и с Димитър Вучев – Демби, който е голямата й любов от младите й години.

Близки до съпруга й разкриват, че той заявил категорично, че може да си разиграва коня както и където иска, но трябва да забрави за децата.
Богаташът дори я заплашил, че ако не ги остави доброволно под негово попечителство, ще заведе съдебен процес за настойничество, който със сигурност ще спечели, имайки предвид връзките и парите, с които разполага, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар