Котоошу строи японска резиденция в родна Джулюница

Гласувайте за статията

Калоян Махлянов-Котоошу крои сериозни планове за завръщането си в България.

Най-добрият ни сумист за всички времена и една от световните легенди в този спорт Котоошу ще се завърне в родината си след броени дни. Калоян ще бъде в компанията на жена си и децата си. А причината за посещението им са не само предстоящите коледни празници.

Сумистът и съпругата му Асако в скоро време ще се подвизават за постоянно на българска земя. Преди години Котоошу се отказа от гражданството си, за да получи японски паспорт. Въпреки че успя да постигне невероятен успех, той все още съжалява за това свое предателство.

А сега е решен да се отблагодари на родината си, като се върна в родното си село Джулюница. Сумистът вече е задвижил идеята си и преди време е възложил на японски архитект да състави план на базата на неговите изисквания и виждания. Сега Котоошу иска да дойде на място и да види как ще се случат нещата.

Очаква се строежът да започне на пролет. А крайният резултат ще бъде нещо уникално за милата ни родина. Махлянов е решил на мястото на бащиния си дом да построен екстравагантна и определено открояваща се от пейзажа японска резиденция. Освен в мащабите си, тя ще се превърне в атракция и със своя стил, пише pik.bg.

Котоошу ще се върне в България

Котоошу ще се върне в България

Неочаквано, най-голямата пречка пред амбициозния проект на Котоошу се оказва не неговото финансиране и проектиране. Родителите на Махлянов се е наложило дълго да бъдат обработвани и убеждавани да напускат дома, който са обитавали с десетилетия. Известният им син ги е устроил подобаващо и сега те са истински щастливи, че той и семейството му ще бъдат близо до тях.

Сумистът се е заканил да създаде уникален дом за себе си и семейството си и уникална атракция за другите. Със своя средновековен японски стил, постройката ще бъде единствената подобна в цяла Източна Европа. Много щастливи от амбициозния проект на баща си ще са и децата на Котоошу, които обожават да бъдат в родното му село и да си играя на воля.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Котоошу строи японска резиденция в родна Джулюница”

  1. Пламен

    ян. 18. 2018

    Ще е прекрасно.Красива природа,добри хора -всяка инвестиция дава живот.

Добавете коментар