Модна икона ли? Галена поддържа имидж с ментета под 100 лева

Гласувайте за статията

Галена не оправда високите очаквания, които сама си е поставила.

Поп-фолк дивата Галена от години минава за модна икона в жанра. Тя винаги се стреми да бъде иновативна и да изненадва. В повечето случаи това нейно „задължение“ е свързано с представяне на най-новите модните тенденции за първи път на родна сцена. МамаУраган се ползва от услугите на стилиста Добромир Киряков и не веднъж е получавала награди за визията си.

Но дали това е цялата бляскава истина за нея? Оказва се, че Галена май по-скоро лежи на стари лаври, що се отнася до стил. Несъмнено тя продължава да се откроява на фона на колежките си, но не и с цените на етикетите. Дори доста е занижила нивото напоследък.

Стилът на Галена не винаги се купува с пари

Стилът на Галена не винаги се купува с пари

Докато се носят митове и легенди за аутфитите й за десетки хиляди левове, певицата е хваната да рекламира червена латексова рокля за… 99 лева! Със същото парче плат тя вече се появи на не едно и две участия. Няма спор, че дрехата приляга на провокативния й имидж. А явно пасва и нежеланието й да прави огромни разходи около визията си напоследък.

Е да, купи си лъскавите ботуши за 30 бона, но, според познавачи, повечето дрехи, с които се фукаше по време на американското си турне, са чисто и просто имитации! Освен това стана ясно, че Галена е ударила кьоравото с млад и амбициозен фризьор, който на драго сърце се е съгласил да й прави прически само в замяна на чест и слава. Хитруша е, няма спор…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар