Д-р Мазов от „Откраднат живот“ се оказа милионер (Вижте от какво)

Гласувайте за статията

Д-р Мазов е не по-малко колоритен образ от самия Моньо Монев.

Станалият любимец на тв феновете д-р Мазов от „Откраднат живот“ всъщност е едно от многото амплоа на актьора Моньо Монев. Безспорно ролята му в медицинския сериал е най-големият пробив в живота му. Но, оказва се, актьорството не е на първо място в неговия живот, въпреки че му носи куп дивиденти.

Когато не е на снимачната площадка на тв поредицата, Монев набързо сменя лекарската престилка на д-р Мазов с друга – готварска. Не че е толкова умел в кухнята, но прави редовни инспекции. Оказва се, че звездата от „Откраднат живот“ го играе успешен бизнесмен много преди да се насладим на играта му на малкия екран.

От години той върти доста успешно заведение в София. За началото на ресторантьорския си бизнес е инвестирал всичките си спестявания от предишните си занимания с телекомуникационни услуги. С не малка доза риск, той се хвърля в тези мътни среди, над които вече доста добре изплува. Д-р Мазов може вече да се е превърнал в неговия публичен образ, но Монев предпочита този на успешен предприемач.

Д-р Мазов е всестранно развита личност

Д-р Мазов е всестранно развита личност

Дълго време Моньо се е занимавал и с театър, и със собствен бизнес. Животът му винаги е бил доста интересен и затова не обича да се оплаква. Изградил е от нулата комуникационна компания, която след това е продадена за крупна сума. Част от нея инвестира, за да стартира с ресторантьорството, пише pik.bg.

Въпреки това, актьорството си остава негова голяма страст. Заради нея приема на драго сърце ролята на д-р Мазов в „Откраднат живот“. А покрай славата си не търси дивиденти за бизнеса си. Дори напротив – не обича да говори за човека извън образа на лекаря на малкия екран.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар