Лили Иванова преживя жестока гавра, не е на себе си!

Гласувайте за статията

Лили Иванова подобно унижение никога не е преживявала!

Естрадната прима Лили Иванова, както всеки уважаващ специалист и разумно мислех човек, гледа отговорно към бъдещето си. Малко преди националното си турне тази година, певицата е получила няколко неочаквани отказа от родни застрахователни дружества. те не искали да я застраховат за трудова злополука, защото е на преклонна възраст.

Отказите, които е получила, сериозно разочаровали Лили Иванова. Тя се чуди и мае на българските практики, които са напълно в разрез със световните. В чужбина застрахователите сами се бутат при звездите, независимо на каква възраст са. А тук по-възрастните изпълнители и актьори се считат за персона нон-грата!

Лили Иванова се видя в чудо

Лили Иванова се видя в чудо

Изпълнителката на „Ветрове“ е вряла и кипяла в професията и шоубизнеса и е напълно наясно, че винаги може да очаква най-лошото. Затова, въпреки голямото си богатство, тя иска да се презастрахова в случай на трудова злополука. Но явно застрахователите вече са я отписали, пише hotarena.net.

Лили Иванова с почуда разбрала, че застрахователите предлагат услугите си само на лица под 65 години. А певицата останала с отворена уста, щом от една компания директно я пратили в гроба, предлагайки й пенсионна застраховка с онаследяване на пенсията в случай на фатален инцидент. В подобни случаи естрадната прима със сигурност съжалява, че е живяла и творила в България…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар