Владимир Данаилов: Женя се на тате на юбилея

Владимир Данаилов: Женя се на тате на юбилея
5 (100%) 1 vote

Владо Данаилов ключва брак на 9 декември

Синът на Стефан Данаилов – Влади, разкри подробности за предстоящата си сватба

„Изведнъж реших да сключа брак. Няма нещо, заради което да избързвам – не чакам дете, нито пък годеницата ми ме пришпорва. Просто исках да изненадам татко за юбилея му. Първо го написаха, а пък аз го реших после“ – смее се Влади Данаилов, който само след дни ще стане младоженец – пише „България днес“.

„Когато казах на татко, че се женя точно на 9 декември, много се изненада. Искаше да дойде, но няма как. Майка ми със сигурност ще е при нас. Чакаме я. Татко е роден на 9 декември и ще навърши 75 години“ – сподели още Влади Данаилов.

31-годишният син на Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева ще сключи брак с Виктория в Сарасота, Флорида. Сватбата ще е църковна, истинската веселба ще бъде в България през лятото – сподели младоженецът. За годежа на влюбените първи писа „България днес“. Тогава Влади покани родителите си да се запознаят с майката и таткото на булката. Ирен замина, а Ламбо остана у нас, тъй като се възстановяваше след прекарано заболяване.

„В момента Вики работи като преводач към фирма. Известно време преподава и на деца в детска градина във Флорида. Аз уча в медицинския колеж и съм много съсредоточен. Искам да сбъдна мечтата на баба Евдокия и на татко да стана лекар. Иначе за Вики какво да кажа – тя е осиновена дъщеря от заможна републиканска фамилия и баща ми много я харесва“ – споделя пред изданието Влади Данаилов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар