Десислава Атанасова подложена на тормоз от колежките си (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Острието на ГЕРБ Десислава Атанасова предизвика истински фурор сред колежките си.

Няма спор, че Десислава Атанасова е една от най-стилните дами в родния парламент. Бивш министър на здравеопазването, тя си умира да разхожда в пленарна зала модерни и доста екстравагантни костюмчета. Депутатката винаги е заявявала, че не залага толкова на марки и на скъпи тоалети, колкото на усета си за съчетаване и подбиране на светове и кройки.

Вместо на скучното черно и тъмносиньо, Десислава Атанасова често предпочита ярките цветове, с които няма как да остане незабелязана в пленарната зала. Освен това, винаги допълва ансамблите си с модерни аксесоари, с които завършва визията си. А стилът й се набива на очи не само на мъжете, но и на жените в парламента.

Разбира се, не липсват доста завистливи погледи и подмятания по адрес на лицето на ГЕРБ. Но, оказва се, повечето депутатки нескрито симпатизират на Десислава Атанасова и са я приели за свой моден гуру. А тя, милата, трудно отказва съвети. Така често се оказва в патови ситуации, в които редица нейни колежки я гонят из кулоарите за модни съвети.

Десислава Атанасова се е видяла в чудо

Десислава Атанасова се е видяла в чудо

„Тя се шегува, че скоро може да пусне моден бюлетин за правилата за обличане, защото ще й спести време да обяснява устно на всеки”, коментират приближени на депутатката от ГЕРБ.

Оказва се, че Десислава Атанасова и нейният стил са се превърнали и в допирна точка между управляващите и опозицията. Дори представители на БСП и другите партии не се свенят да я дебнат за модни съвети. Даже и журналистките чест забравят за професионализма и се отклоняват от темата на интервютата, насочвайки въпросите си към стила на бившия здравен министър, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар