Митьо Очите пак влиза в болница

Гласувайте за статията

Митьо Очите оцеля като по чудо

Несебърският бос Митьо Очите заминава за операция в Истанбул

Митьо Очите ще претърпи нова операция – шеста поред след кървавата баня на Слънчев бряг – пише „Уикенд”. Близки до Морския Ал Капоне разкриват пред изданието, че Димитър Желязков заминава в началото на декември в специализирана клиника в Истанбул, в която отново ще легне под скалпела на хирург.

„Митьо има куршум в едно от ребрата си, който остана като спомен от касапницата на Слънчака миналото лято. Първоначално лекарите не смееха да извадят оловото, тъй като куршумът е заседнал на 2 милимитра от рецептор, свързан със сънната артерия, и имаше опасност той да не преживее тази операция. Сега обаче тялото и организмът му са възстановени и докторите твърдят, че куршумът трябва да се извади – нищо, че се е калцирал” – коментираха от обкръжението на Митьо Очите.

Според уверенията на докторите от Турция операцията ще продължи не повече от 2 часа и няма опасност за живота и здравето на Митьо Очите, но той ще трябва да остане поне 1 седмица в клиниката, докато се възстанови от интервенцията.

Предстоящата операция ще е шестата за мафиот №1 на Южното Черноморие от 8 юни 2016 г. насам. Тогава Димитър Желязков нахлу в ресторанта на пазарджишкия гангстер Божо Кравата с армия от главорези. В престрелката убит падна шефът на охраната на Желязков – Сашо Японеца, а Митьо Очите бе прострелян 13 пъти, като 6 от куршумите останаха в бронебойната му жилетка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар