Стоян Алексиев се развежда (Актьорът не е зарязал младото си гадже)

Гласувайте за статията

Стоян Алексиев и младата му любовница са все още заедно, актьорът се развежда с жена си

Стоян Алексиев, който стана скандално известен с папарашките снимки, че бърка в гащите на любовницата си Ивана Бобойчева все още се радва на младото си гадже. Даже урежда развода си с законната си половинка.

Професор Генадиев от предишния сезон на хитовия лекарски сериал „Откраднат живот” бе засечен в компанията на по-възрастна жена. Която видимо бе над петдесетте. Алексиев си беше чукнал среща с пред „Народния театър”. Където преди време застаряващия мачо бе сниман да мърсува с гаджето си.

66-годишният Стоян докато изчакваше обекта на срещата си отпиваше от чаша с кафе, похапваше шоколадова вафла и бе забил поглед в смартфона си. Когато въпросната госпожа пристигна актьорът делово се здрависа с нея. Двамата се качиха в личния му автомобил и отпрашиха по задачи, предават от hotarena.net.

Според запознати достолепната дама , която носела  куп документи и папки била адвокатката на Алексиев. Той я закарал в сграда на бил. „Дондуков” и заедно влезли. Вероятно там се намира кантората където ще обсъждат делата по разтрогването на брака на екранния проф. Генадиев.

Колегите на Стоян Алексиев признават, че в последно време не са го виждали с Ивана. Вероятно младата му любовница не е от София и в момента я няма в столицата. За Бобойчева се знае, че докато е студентка във ВИТИЗ си изкарвала допълнителни приходи като продавачка на парфюмите „Рефан” в едно магазинче някъде в центъра на София.  Но с възрастния си любовник не се е разделила, твърдят запознати информатори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар